Authentic Parajumpers Long Bear Danmark Outlet For Billige

En parajumpers Jakker - også kendt som en redningsvest ( PFD ) er den førende middel til at holde et barn sikkert under sejlads, kano eller enhver anden form for aktivitet , der finder sted i nærheden af ​​, i eller på vandet. involvere børn under 15 år. Det er sagt , det bedste parajumpers jakker til børn vil gøre meget lidt for at redde deres liv, hvis voksne ikke sikrer, at de rent faktisk bliver slidt og passe ordentligt . Dimensionering en parajumpers jakker til børn har været lidt af et mysterium i fortiden, men et nærmere eftersyn viser, at det er faktisk ret enkelt at gøre .

En tætsiddende parajumpers jakker er ligesom en korrekt justeret sikkerhedssele : en redningskrans . Hvis dit barn er høj, men lys , er det fristende at købe en større parajumpers danmark simpelthen på grund af størrelsen , men hvad der virkelig betyder noget, er vægten begrænsning. For eksempel er de fleste af redningsveste til børn i børne størrelse, som henviser til den 30 - til 50 - pund vægt rækkevidde. En ung størrelse parajumpers jakker går 50-90 pounds. I en klasse for sig selv, er til spædbørn og småbørn parajumpers long bear ideel til børn med en vægt fra nul til 30 pounds. Det er en god ide at medbringe dit barn med, når du køber en parajumpers long bear. Forskellige mærker og modeller kan køre højere, lavere , har større eller mindre arm huller , og også kan være kortere eller længere end andre. Lad barnet prøve på parajumpers outlet på landjorden , og du vil ikke få problemer på vandet.

Når du har indsnævret den rigtige vægt klassificering, se efter stropper. En af de største farer er for en parajumpers long bear til at blive skubbet over barnets hoved ved sammenstød med vandet. Som kappen bøjer til toppen af vandet , barnet synker nedenfor. Benstropper forhindre at dette sker . De er justerbare for størrelsen af ​​barnets ben og holde PFD på plads , selv under en temmelig kraftig indvirkning . En anden rem til at kigge efter er fastgjort i en løkke til hovedet del af spædbarn og barn parajumpers long bear . Dem, der fremstilles for ældre børn ofte også har dem på ryggen . Disse sløjfer gør det muligt at fiske barnet ud af vandet ved hånden eller krog , hvis det er nødvendigt .

Den bedste parajumpers jakker til børn tage hensyn et barns fysiske statur og behov. For eksempel byder spædbarn parajumpers long bear en nakkestøtte , der sikrer at barnet bøjer til overfladen hovedet først er bedre for barnets sikkerhed end de modeller , der udelader dem. Derudover gør refleksbånd syet til materialet for nem synlighed efter mørkets frembrud eller under storme. Talje og bryst stropper er en stor ekstra , der gør parajumpers jakker mere indstilles i overensstemmelse med dit barns krop type. Efterhånden som barnet vokser , disse justerbare stropper gør det muligt for dig at holde den samme PFD indtil vægtgrænsen er vokset , hvilket er en meget omkostningseffektiv middel til at holde børn sikkert .

Iført redningsveste øger dit barns odds for at overleve et fald ned i vandet. Samtidig er de ikke en garanti for sikkerhed , som giver dig mulighed for selv kortvarigt vende ryggen til dit barn, mens du er på vandet.

parajumpers long bear
Rated 4.9/5 based on 5920 customer reviews
£395.00 In stock